Wij gebruiken cookies om uw ervaring beter te maken. Om te voldoen aan de cookie wetgeving, vragen we uw toestemming om de cookies te plaatsen. Meer informatie.
PIZZUTI Farina per pizza "Costa d'Amalfi" 25Kg
Meer informatie
Artikelnummer | ART01737 |
---|---|
Fabrikant | PIZZUTI |
Eenheid | Pak |
Verpakt per | 1 |
Koelkast product | Nee |
Diepvries product | Nee |
Allergenen informatie | Gluten,Kan sporen bevatten van lupine,Kan sporen bevatten van mosterd,Kan sporen bevatten van soja |
Productomschrijving
De Costa d'Amalfi type "0" pizzabloem is ideaal voor het maken van deeg dat middellang/lang moet rijzen. De kwaliteit van de eiwitten en de lange stabiliteit zorgen voor goede prestaties in de kneedfase. Het deeg moet tussen de 24 en 48 uur rijzen bij een temperatuur van ongeveer 25°C.
Molini pizzuti werd opgericht in 1953 in het hart van de kust van Amalfi, aan de poorten van het nationale park Cilento en Vallo di Diano. Al meer dan 70 jaar vertaalt de liefde voor dit gebied zich in prachtige bloemsoorten.
Molini pizzuti werd opgericht in 1953 in het hart van de kust van Amalfi, aan de poorten van het nationale park Cilento en Vallo di Diano. Al meer dan 70 jaar vertaalt de liefde voor dit gebied zich in prachtige bloemsoorten.
Technische informatie