Bezorgservice

Kies ‘klant worden’ op NOVITALIA.NL en maak uw account aan. U bent 24/7 welkom op onze site. Wilt u gebruik maken van onze bezorgservice? Na een afspraak met onze specialist leveren onze chauffeurs dagelijks in de regio Amsterdam (postcodes: 1000-1121 en 1160-1191) en wekelijks in heel Nederland.  

Uw bestelling ontvangen wij graag online zo tijdig als mogelijk, echter uiterlijk 7.00 uur voor levering dezelfde dag (voor levering met externe vervoerder: uiterlijk dinsdag 7.00 uur voor levering woensdag t/m vrijdag). Binnen de routeplanning van NOVITALIA wordt er indien mogelijk rekening gehouden met uw specifieke afleverwensen, echter wij vragen een ruime aflever-tijdsvak en bij voorkeur een sleutel. NOVITALIA kan gebruik maken van een externe vervoerder. 

In verband met de bereikbaarheid van de steden en de reductie van kilometers streeft NOVITALIA naar gecombineerde orders van minimaal € 350,-- ex BTW (buiten regio Amsterdam € 500,- ex BTW). Bezorgen onder het minimum is mogelijk op basis van beschikbaarheid en tegen een bezorgvergoeding van € 25,- ex BTW (buiten regio Amsterdam € 50,- ex BTW). 

U kunt bij NOVITALIA op een hoge leverbetrouwbaarheid rekenen. Mocht een product onverhoopt niet beschikbaar zijn dan bieden wij u een alternatief aan of leveren wij u de producten later als backorder. Voor vragen zijn wij bereikbaar via orders@novitalia.nl, via Whatsapp 06-51333015 of via 020-6865503 (toets 1).