Bezorgservice

Als uw groothandel in Italiaanse producten stelt NOVITALIA haar B2B webshop ter beschikking voor het samenstellen van uw menukaart of assortiment of het bestellen van producten. In de webshop maakt u de bestelling welke wij bezorgen conform de gemaakte bezorgafspraken en met een hoge leverbetrouwbaarheid.

U bestelt de producten altijd tegen de actuele prijzen en uw persoonlijke condities. De minimale waarde voor bestellingen voor regio Amsterdam (postcodes: 1000-1121 en 1160-1191) is € 350,- ex BTW, erbuiten € 500,- ex BTW. Het leveren van bestellingen onder de minimale waarde is mogelijk op basis van beschikbaarheid, hiervoor brengen wij respectievelijk € 25,- en € 50,- ex BTW in rekening.

Onze chauffeurs leveren tot in uw bedrijf op de begane grond, bij afwezigheid plaatsen wij de betreffende producten in de koeling en vriezer (indien beschikbaar). U kunt er altijd voor kiezen uw producten zelf af te halen in NOVITALIA SHOP te Amsterdam. Ons team staat voor u klaar!  

Heeft u een product besteld dat tijdelijk niet beschikbaar is? Op uw pakbon en factuur ziet u eventuele niet-geleverde producten en de met u gecommuniceerde alternatieven. Als u online bestelt kunt u in uw account de laatst bestelde producten en orders vinden. Zo kunt u eenvoudig en consistent uw producten opnieuw bestellen. Bestelt u liever onze producten via InOne? Wij verzorgen graag de koppeling voor u.

 Wilt u starten met bestellen via onze webshop? Klik op ‘klant worden’ en vul uw gegevens in. Wij nemen snel contact met u op! Voor vragen zijn wij bereikbaar via orders@novitalia.nl of via 020-6865503 (toets 1).