Wij gebruiken cookies om uw ervaring beter te maken. Om te voldoen aan de cookie wetgeving, vragen we uw toestemming om de cookies te plaatsen. Meer informatie.
PANEANGELI Lievito Madre 30g
PANEANGELI Zuurdesemstarter 30g
Meer informatie
| Artikelnummer | ART03162 |
|---|---|
| Fabrikant | PANEANGELI |
| Eenheid | Zakje |
| Verpakt per | 24 |
| Koelkast product | Nee |
| Diepvries product | Nee |
Productomschrijving
De Lievito Madre van Paneangeli is een gedroogde zuurdesem verrijkt met bakkersgist en moutmeel. Deze combinatie zorgt voor een luchtig, smaakvol brood met een heerlijke geur en een textuur die ook de volgende dag nog zacht en vers aanvoelt.
Bereidingswijze: meng het direct door de bloem samen met twee theelepels suiker. Het hoeft niet opgelost of geactiveerd te worden. Laat het deeg in twee fasen rijzen om de volle smaak en structuur van traditioneel brood te bereiken. Eén zakje is geschikt voor 500 gram bloem en komt overeen met 25 gram verse gist.
Paneangeli werd in de jaren 1930 opgericht door bakker Ettore Riccardi in Cremona, Italië. De naam en het logo ontstonden na een opmerking van een klant dat de taart zo lekker was, dat het leek alsof het door engelen was gemaakt. Wat begon als een klein ambachtelijk merk groeide uit tot een van Italië’s bekendste namen in bakproducten. Met een vleugje traditie en een snufje magie brengt Paneangeli al generaties lang bakplezier in elke keuken.
Bereidingswijze: meng het direct door de bloem samen met twee theelepels suiker. Het hoeft niet opgelost of geactiveerd te worden. Laat het deeg in twee fasen rijzen om de volle smaak en structuur van traditioneel brood te bereiken. Eén zakje is geschikt voor 500 gram bloem en komt overeen met 25 gram verse gist.
Paneangeli werd in de jaren 1930 opgericht door bakker Ettore Riccardi in Cremona, Italië. De naam en het logo ontstonden na een opmerking van een klant dat de taart zo lekker was, dat het leek alsof het door engelen was gemaakt. Wat begon als een klein ambachtelijk merk groeide uit tot een van Italië’s bekendste namen in bakproducten. Met een vleugje traditie en een snufje magie brengt Paneangeli al generaties lang bakplezier in elke keuken.


