Wij gebruiken cookies om uw ervaring beter te maken. Om te voldoen aan de cookie wetgeving, vragen we uw toestemming om de cookies te plaatsen. Meer informatie.
ASOLO Torta Ricotta/Pera 1200g 14porz
ASOLO Ricotta Peren Taart 1200g 14port.
Meer informatie
Artikelnummer | ART10107 |
---|---|
Fabrikant | FORNO D'ASOLO |
Eenheid | Doos |
Verpakt per | 1 |
Koelkast product | Nee |
Diepvries product | Ja |
Allergenen informatie | Gluten,Eieren,Noten,Melk,Kan sporen bevatten van pinda,Kan sporen bevatten van mosterd |
Productomschrijving
De Torta Ricotta/Pera van Asolo is een zachte taart met een romige vulling van ricotta en peer. De smaak is mild en friszoet, perfect als dessert of bij de koffie. Voorverpakt in 14 gelijke porties, handig in gebruik en mooi in presentatie.
Bereidingswijze: 2 à 3 uur laten ontdooien bij kamertemperatuur.
Forno d’Asolo is ontstaan in 1985, toen de broers Fabio en Paolo Gallina vanuit hun familiebakkerij in de heuvels van Asolo een ambitieuze droom hadden: heel Italië laten genieten van hun verse croissants. Ze introduceerden het idee om hun producten in te vriezen en landelijk te verspreiden. Zo konden bakkerijen en horecazaken dagelijks vers afgebakken croissants aanbieden. Dankzij deze innovatieve aanpak bleef de authentieke smaak behouden. Inmiddels is Forno d’Asolo een gevestigde naam in en buiten Italië met een ruim assortiment.
Bereidingswijze: 2 à 3 uur laten ontdooien bij kamertemperatuur.
Forno d’Asolo is ontstaan in 1985, toen de broers Fabio en Paolo Gallina vanuit hun familiebakkerij in de heuvels van Asolo een ambitieuze droom hadden: heel Italië laten genieten van hun verse croissants. Ze introduceerden het idee om hun producten in te vriezen en landelijk te verspreiden. Zo konden bakkerijen en horecazaken dagelijks vers afgebakken croissants aanbieden. Dankzij deze innovatieve aanpak bleef de authentieke smaak behouden. Inmiddels is Forno d’Asolo een gevestigde naam in en buiten Italië met een ruim assortiment.