ASOLO Torta Ricotta/Pera 1200g 14porz

ASOLO Ricotta Peren Taart 1200g 14port.
Registreer als klant of login om prijzen te kunnen zien.
Meer informatie
Meer informatie
Artikelnummer ART10107
Fabrikant FORNO D'ASOLO
Eenheid Doos
Verpakt per 1
Koelkast product Nee
Diepvries product Ja
Allergenen informatie Gluten,Eieren,Noten,Melk,Kan sporen bevatten van pinda,Kan sporen bevatten van mosterd
Productomschrijving
De Torta Ricotta/Pera van Asolo is een zachte taart met een romige vulling van ricotta en peer. De smaak is mild en friszoet, perfect als dessert of bij de koffie. Voorverpakt in 14 gelijke porties, handig in gebruik en mooi in presentatie.
Bereidingswijze: 2 à 3 uur laten ontdooien bij kamertemperatuur.

Forno d’Asolo is ontstaan in 1985, toen de broers Fabio en Paolo Gallina vanuit hun familiebakkerij in de heuvels van Asolo een ambitieuze droom hadden: heel Italië laten genieten van hun verse croissants. Ze introduceerden het idee om hun producten in te vriezen en landelijk te verspreiden. Zo konden bakkerijen en horecazaken dagelijks vers afgebakken croissants aanbieden. Dankzij deze innovatieve aanpak bleef de authentieke smaak behouden. Inmiddels is Forno d’Asolo een gevestigde naam in en buiten Italië met een ruim assortiment.