ASOLO Torta Caprese 1200g 12porz

ASOLO Chocolade-amandeltaart 1200g 12port.
Registreer als klant of login om prijzen te kunnen zien.
Meer informatie
Meer informatie
Artikelnummer ART10123
Fabrikant FORNO D'ASOLO
Eenheid Doos
Verpakt per 1
Koelkast product Nee
Diepvries product Ja
Allergenen informatie Gluten,Eieren,Noten,Melk,Kan sporen bevatten van pinda,Kan sporen bevatten van soja
Productomschrijving
De Torta Caprese van Asolo is een luchtige chocoladetaart met amandel, een specialiteit die zijn oorsprong vindt op het eiland Capri. Rijk van smaak, met een smeuïge structuur en fijne amandeltoon, voorgesneden in 12 porties.
Bereidingswijze: 2 à 3 uur laten ontdooien bij kamertemperatuur.

Forno d’Asolo is ontstaan in 1985, toen de broers Fabio en Paolo Gallina vanuit hun familiebakkerij in de heuvels van Asolo een ambitieuze droom hadden: heel Italië laten genieten van hun verse croissants. Ze introduceerden het idee om hun producten in te vriezen en landelijk te verspreiden. Zo konden bakkerijen en horecazaken dagelijks vers afgebakken croissants aanbieden. Dankzij deze innovatieve aanpak bleef de authentieke smaak behouden. Inmiddels is Forno d’Asolo een gevestigde naam in en buiten Italië met een ruim assortiment.