Wij gebruiken cookies om uw ervaring beter te maken. Om te voldoen aan de cookie wetgeving, vragen we uw toestemming om de cookies te plaatsen. Meer informatie.
ASOLO Torta Caprese 1200g 12porz
ASOLO Chocolade-amandeltaart 1200g 12port.
Meer informatie
Artikelnummer | ART10123 |
---|---|
Fabrikant | FORNO D'ASOLO |
Eenheid | Doos |
Verpakt per | 1 |
Koelkast product | Nee |
Diepvries product | Ja |
Allergenen informatie | Gluten,Eieren,Noten,Melk,Kan sporen bevatten van pinda,Kan sporen bevatten van soja |
Productomschrijving
De Torta Caprese van Asolo is een luchtige chocoladetaart met amandel, een specialiteit die zijn oorsprong vindt op het eiland Capri. Rijk van smaak, met een smeuïge structuur en fijne amandeltoon, voorgesneden in 12 porties.
Bereidingswijze: 2 à 3 uur laten ontdooien bij kamertemperatuur.
Forno d’Asolo is ontstaan in 1985, toen de broers Fabio en Paolo Gallina vanuit hun familiebakkerij in de heuvels van Asolo een ambitieuze droom hadden: heel Italië laten genieten van hun verse croissants. Ze introduceerden het idee om hun producten in te vriezen en landelijk te verspreiden. Zo konden bakkerijen en horecazaken dagelijks vers afgebakken croissants aanbieden. Dankzij deze innovatieve aanpak bleef de authentieke smaak behouden. Inmiddels is Forno d’Asolo een gevestigde naam in en buiten Italië met een ruim assortiment.
Bereidingswijze: 2 à 3 uur laten ontdooien bij kamertemperatuur.
Forno d’Asolo is ontstaan in 1985, toen de broers Fabio en Paolo Gallina vanuit hun familiebakkerij in de heuvels van Asolo een ambitieuze droom hadden: heel Italië laten genieten van hun verse croissants. Ze introduceerden het idee om hun producten in te vriezen en landelijk te verspreiden. Zo konden bakkerijen en horecazaken dagelijks vers afgebakken croissants aanbieden. Dankzij deze innovatieve aanpak bleef de authentieke smaak behouden. Inmiddels is Forno d’Asolo een gevestigde naam in en buiten Italië met een ruim assortiment.