ASOLO Cornetto Reb. Albicocca 105g 50pz

ASOLO Croissant met Abrikozenvulling 105g 50st.
Registreer als klant of login om prijzen te kunnen zien.
Meer informatie
Meer informatie
Artikelnummer ART10067
Fabrikant FORNO D'ASOLO
Eenheid Doos
Verpakt per 1
Koelkast product Nee
Diepvries product Ja
Allergenen informatie Gluten,Eieren,Soja,Kan sporen bevatten van pinda,Kan sporen bevatten van noten,Kan sporen bevatten van melk,Kan sporen bevatten van mosterd,Kan sporen bevatten van sesamzaad,Kan sporen bevatten van lupine
Productomschrijving
Deze krokante croissant van Asolo is gevuld met zoete abrikozenvulling en afgewerkt met een laagje krokante cornflakes en gekarameliseerde suiker. Deze smaakvolle combinatie van fruit en crunch maakt 'm perfect als ontbijt, brunch of verwenmomentje tussendoor.

Bereidingswijze: verwarm de oven voor op 175°C. Haal het product direct uit de vriezer, leg op een bakplaat en bak gedurende 22–24 minuten. Na ontdooien binnen 24 uur consumeren, niet opnieuw invriezen.

Forno d’Asolo is ontstaan in 1985, toen de broers Fabio en Paolo Gallina vanuit hun familiebakkerij in de heuvels van Asolo een ambitieuze droom hadden: heel Italië laten genieten van hun verse croissants. Ze introduceerden het idee om hun producten in te vriezen en landelijk te verspreiden. Zo konden bakkerijen en horecazaken dagelijks vers afgebakken croissants aanbieden. Dankzij deze innovatieve aanpak bleef de authentieke smaak behouden. Inmiddels is Forno d’Asolo een gevestigde naam in en buiten Italië met een ruim assortiment.