Wij gebruiken cookies om uw ervaring beter te maken. Om te voldoen aan de cookie wetgeving, vragen we uw toestemming om de cookies te plaatsen. Meer informatie.
ASOLO Cornetto Reb. Vuoto Glassato 85g 50pz
ASOLO Croissant zonder Vulling 85g 50st.
                        Meer informatie                
                | Artikelnummer | ART10065 | 
|---|---|
| Fabrikant | FORNO D'ASOLO | 
| Eenheid | Doos | 
| Verpakt per | 1 | 
| Koelkast product | Nee | 
| Diepvries product | Ja | 
| Allergenen informatie | Gluten,Eieren,Soja,Melk,Kan sporen bevatten van pinda,Kan sporen bevatten van noten,Kan sporen bevatten van mosterd,Kan sporen bevatten van sesamzaad,Kan sporen bevatten van lupine | 
                        Productomschrijving                
                Deze klassieke Italiaanse Cornetto met een subtiele glans aan de buitenkant van Asolo is luchtig, geurend en helemaal naar wens te vullen of naturel te serveren. Deze diepgevroren croissant is al gerezen, waardoor je verzekerd bent van een luchtige binnenkant en een krokante buitenkant. Ideaal als basis voor zoete of hartige creaties, of gewoon puur met een kop koffie.
Bereidingswijze: verwarm de oven voor op 175°C. Haal het product bevroren uit de vriezer, leg op een bakplaat en bak gedurende 24–25 minuten. Na ontdooien niet opnieuw invriezen en binnen 24 uur consumeren.
Forno d’Asolo is ontstaan in 1985, toen de broers Fabio en Paolo Gallina vanuit hun familiebakkerij in de heuvels van Asolo een ambitieuze droom hadden: heel Italië laten genieten van hun verse croissants. Ze introduceerden het idee om hun producten in te vriezen en landelijk te verspreiden. Zo konden bakkerijen en horecazaken dagelijks vers afgebakken croissants aanbieden. Dankzij deze innovatieve aanpak bleef de authentieke smaak behouden. Inmiddels is Forno d’Asolo een gevestigde naam in en buiten Italië met een ruim assortiment.
Bereidingswijze: verwarm de oven voor op 175°C. Haal het product bevroren uit de vriezer, leg op een bakplaat en bak gedurende 24–25 minuten. Na ontdooien niet opnieuw invriezen en binnen 24 uur consumeren.
Forno d’Asolo is ontstaan in 1985, toen de broers Fabio en Paolo Gallina vanuit hun familiebakkerij in de heuvels van Asolo een ambitieuze droom hadden: heel Italië laten genieten van hun verse croissants. Ze introduceerden het idee om hun producten in te vriezen en landelijk te verspreiden. Zo konden bakkerijen en horecazaken dagelijks vers afgebakken croissants aanbieden. Dankzij deze innovatieve aanpak bleef de authentieke smaak behouden. Inmiddels is Forno d’Asolo een gevestigde naam in en buiten Italië met een ruim assortiment.
 


