Wij gebruiken cookies om uw ervaring beter te maken. Om te voldoen aan de cookie wetgeving, vragen we uw toestemming om de cookies te plaatsen. Meer informatie.
CAPUTO Base pizza in teglia 60x40 4st
CAPUTO Pizzabodem op bakplaat 60x40 4st
Meer informatie
| Artikelnummer | ART00118 |
|---|---|
| Fabrikant | CAPUTO |
| Eenheid | Pak |
| Verpakt per | 4 |
| Koelkast product | Nee |
| Diepvries product | Ja |
| Allergenen informatie | Gluten,Kan sporen bevatten van soja,Kan sporen bevatten van mosterd |
Productomschrijving
De pizza in teglia biedt een luchtige, goed verteerbare bodem met authentieke Italiaanse smaak en aroma. Gemaakt volgens een traditioneel recept met zuurdesem, type 0 tarwe en een eerste bak in een houtoven met stenen plaat. Ideaal voor take-away, pizzeria’s en bars zonder zitplaatsen. Dankzij een speciaal productieproces behoudt de bodem zijn hoge kwaliteit, ook na diepvriesopslag.
Laat de bodem minimaal 60 minuten bij kamertemperatuur ontdooien, voeg toppings naar keuze toe en bak in een voorverwarmde oven:
• Professionele oven: 320/350 ºC gedurende ca. 4 minuten.
Eenmaal ontdooid mag het product niet opnieuw worden ingevroren. Indien niet direct gebruikt, kan het na ontdooien tot 48 uur in de koelkast bewaard worden. Geschikt voor lange exposities tot 12 uur, waarbij smaak en structuur behouden blijven. Opwarmen na expositie maakt de bodem nog krokanter en intenser van smaak.
Laat de bodem minimaal 60 minuten bij kamertemperatuur ontdooien, voeg toppings naar keuze toe en bak in een voorverwarmde oven:
• Professionele oven: 320/350 ºC gedurende ca. 4 minuten.
Eenmaal ontdooid mag het product niet opnieuw worden ingevroren. Indien niet direct gebruikt, kan het na ontdooien tot 48 uur in de koelkast bewaard worden. Geschikt voor lange exposities tot 12 uur, waarbij smaak en structuur behouden blijven. Opwarmen na expositie maakt de bodem nog krokanter en intenser van smaak.


