Dé specialist in horeca-apparatuur voor de Italiaanse keuken

 

NOVITALIA is naast groothandel in authentieke Italiaanse producten, ook leverancier voor horeca-, en cateringbedrijven van professionele keukenapparatuur. Met al meer dan 24 jaar ervaring als leverancier van onder andere pizza-ovens, koffiemachines en andere apparatuur, is NOVITALIA dé specialist voor het inrinrichten van uw Italiaanse professionele keuken of restaurant.  U bent hier aan het juist adres voor advies op maat voor uw specifieke wensen.

NOVITALIA is onder andere officieel distributeur van de vooraanstaande RANCILIO-koffiemachines & SUDFORNI pizza-ovens.

Heeft u vragen of advies nodig bij het ontwerpen, aankopen of inrichten van uw professionele keuken? Aarzel niet en neem contact op met NOVITALIA (T 020-6865503 / M marketing@novitalia.nl). Wij insprireren en adviseren u graag!

 

RANCILIO - Innovatieve koffiemachines van het hoogste niveau.

RANCILIO is als fabrikant toegewijd aan het ontwerpen, produceren en distribueren van professionele koffiemachines met een duidelijke visie op technologische innovatie en koffiecultuur.

De RANCILIO-machines bieden eersteklas essentiële functionaliteiten en prestaties tegen een betaalbare prijs. Gebouwd met Rancilio-koffietechnologieën en hoogwaardige materialen, gericht op wat het belangrijkst is: kwaliteit, gebruiksgemak en betrouwbaarheid. De eigenschappen zijn gecombineerd in een eigentijds industrieel ontwerp. En met een breed scala aan versies is er een RANCILIO-koffiemachine geschikt is voor elke behoefte en werkomstandigheden.

Bekijk hier de RANCILIO-modellen uit de NOVITALIA vooraad.

Wenst u meer te weten over alle mogelijkheden van de RANCILIO-koffieapparatuur? Bezoek de NOVITALIA-shop en ervaar het zelf met een demonstratie. Aarzel niet en neem contact op met NOVITALIA (T 020-6865503 / M marketing@novitalia.nl). Wij insprireren en adviseren u graag!

 

SUDFORNI - Dé fabrikant van professionele pizza-ovens.

Dankzij de pizza-ovens van SUDFORNI kunt u genieten van een kookervaring die perfect geschikt is voor elk type pizza metf volle focus op kwaliteit. Met een zeer uitgebreid assortiment van uiteenlopende pizza-ovens biedt SUDFORNI voor elk type pizzamaken een passende oven aan, van klassieke pizza tot gourmet en alternatief, van pan tot schep. Weet je niet zeker welke pizzaoven het beste bij jouw wensen past?

In de NOVITALIA-SHOP beschikken wij over een show-model ten behoeve van demonstratie. Meer weten? Aarzel niet en neem contact op met NOVITALIA (T 020-6865503 / M marketing@novitalia.nl). Wij insprireren en adviseren u graag!