Wij gebruiken cookies om uw ervaring beter te maken. Om te voldoen aan de cookie wetgeving, vragen we uw toestemming om de cookies te plaatsen. Meer informatie.
VALGRI Grano cotto per pastiera 550g
Meer informatie
Artikelnummer | ART02175 |
---|---|
Gewicht | 0.55 kg |
Fabrikant | VALGRI |
Eenheid | Pot |
Verpakt per | 12 |
Koelkast product | Nee |
Diepvries product | Nee |
Productomschrijving
Grano cotto is het essentiële ingrediënt voor de bereiding van Pastiera, een typisch Napolitaans dessert.
Bewaarwijze: Eenmaal geopend maximaal 2-3 dagen in de koelkast bewaren.
Ingrediënten: Zachte tarwe (gluten), water, zout, citroenzuur.
De familie Coppola produceert tomaten en andere groenten in Campanië onder de naam Valgri. Valgrì staat voor traditie, authenticiteit en territorium. De producten bevatten het beste dat hun land, de ‘terre del Vesuvio’, te bieden heeft: de energie van de zon, de zeebries, de rijkdom van het land en de frisheid van de wind. Men is gericht op kwaliteit en kleinschaligheid.
Bewaarwijze: Eenmaal geopend maximaal 2-3 dagen in de koelkast bewaren.
Ingrediënten: Zachte tarwe (gluten), water, zout, citroenzuur.
De familie Coppola produceert tomaten en andere groenten in Campanië onder de naam Valgri. Valgrì staat voor traditie, authenticiteit en territorium. De producten bevatten het beste dat hun land, de ‘terre del Vesuvio’, te bieden heeft: de energie van de zon, de zeebries, de rijkdom van het land en de frisheid van de wind. Men is gericht op kwaliteit en kleinschaligheid.