Wij gebruiken cookies om uw ervaring beter te maken. Om te voldoen aan de cookie wetgeving, vragen we uw toestemming om de cookies te plaatsen. Meer informatie.
ASOLO Baba Rhum 140g 12pz
ASOLO Baba Rum 140g 12st.
Meer informatie
Artikelnummer | ART10150 |
---|---|
Fabrikant | FORNO D'ASOLO |
Eenheid | Doos |
Verpakt per | 1 |
Koelkast product | Nee |
Diepvries product | Ja |
Allergenen informatie | Gluten,Eieren,Kan sporen bevatten van pinda,Kan sporen bevatten van noten,Kan sporen bevatten van soja,Kan sporen bevatten van melk,Kan sporen bevatten van mosterd,Kan sporen bevatten van sesamzaad |
Productomschrijving
Een echte klassieker uit de Napolitaanse patisserie: deze Babà Rhum van Asolo is luchtig, zacht en doordrenkt met rum. Het dessert wordt gemaakt volgens traditioneel recept en is perfect als feestelijk nagerecht of luxe traktatie bij de koffie. Heerlijk in z’n eenvoud, maar ook lekker met slagroom, vanille-ijs of wat gekonfijt fruit.
Bereidingswijze: laat het product 5 à 6 uur ontdooien in de koelkast (±4°C). Na ontdooien koel bewaren en binnen 48 uur consumeren. Niet opnieuw invriezen.
Forno d’Asolo is ontstaan in 1985, toen de broers Fabio en Paolo Gallina vanuit hun familiebakkerij in de heuvels van Asolo een ambitieuze droom hadden: heel Italië laten genieten van hun verse croissants. Ze introduceerden het idee om hun producten in te vriezen en landelijk te verspreiden. Zo konden bakkerijen en horecazaken dagelijks vers afgebakken croissants aanbieden. Dankzij deze innovatieve aanpak bleef de authentieke smaak behouden. Inmiddels is Forno d’Asolo een gevestigde naam in en buiten Italië met een ruim assortiment.
Bereidingswijze: laat het product 5 à 6 uur ontdooien in de koelkast (±4°C). Na ontdooien koel bewaren en binnen 48 uur consumeren. Niet opnieuw invriezen.
Forno d’Asolo is ontstaan in 1985, toen de broers Fabio en Paolo Gallina vanuit hun familiebakkerij in de heuvels van Asolo een ambitieuze droom hadden: heel Italië laten genieten van hun verse croissants. Ze introduceerden het idee om hun producten in te vriezen en landelijk te verspreiden. Zo konden bakkerijen en horecazaken dagelijks vers afgebakken croissants aanbieden. Dankzij deze innovatieve aanpak bleef de authentieke smaak behouden. Inmiddels is Forno d’Asolo een gevestigde naam in en buiten Italië met een ruim assortiment.