Wij gebruiken cookies om uw ervaring beter te maken. Om te voldoen aan de cookie wetgeving, vragen we uw toestemming om de cookies te plaatsen. Meer informatie.
MONTE CICOGNA Rubiniere Riviera del Garda Classico DOC 75Cl
Meer informatie
Artikelnummer | ART88924 |
---|---|
Fabrikant | MONTE CICOGNA |
Eenheid | Fles |
Verpakt per | 6 |
Koelkast product | Nee |
Diepvries product | Nee |
Productomschrijving
MONTE CICOGNA is een familie wijnhuis aan de westkust van het Gardameer, de 'terrassen van Salo'. Haar wijnen worden exclusief door NOVITALIA geimporteerd.
DRUIVEN: Groppello Gentile 60%, Sangiovese 15%, Barbera 15%, Marzemino 10%.
OORSPRONG: Wijngaard RUBINERE in Moniga del Garda op een hoogte van 220 meter. Bodems zijn kalkhoudend en kleiachtig aan de voet van de heuvels.
OMSCHRIJVING: Diepe en heldere robijnrode kleur met granaattinten. Schoon verheven bessenkarakter, jong en vrij mollig aroma.
Ronde en zachte smaak met een vleugje bittere amandel in de afdronk.
Een jaar gerijpt in eikenhouten vaten en drie maanden rust in de fles alvorens te worden vrijgegeven.
Onder de juiste bewaarcondities blijft de wijn minimaal 4 jaar goed op dronk.
VOEDSELAANBEVOLEN: Pasta, gevogelte, wit en rood vlees, wild, eend en harde kazen. Aangenaam om te nippen ook na de maaltijd.
Pasta, gevogelte, wit en rood vlees, eendenborst.
Te serveren bij 19° C.
DRUIVEN: Groppello Gentile 60%, Sangiovese 15%, Barbera 15%, Marzemino 10%.
OORSPRONG: Wijngaard RUBINERE in Moniga del Garda op een hoogte van 220 meter. Bodems zijn kalkhoudend en kleiachtig aan de voet van de heuvels.
OMSCHRIJVING: Diepe en heldere robijnrode kleur met granaattinten. Schoon verheven bessenkarakter, jong en vrij mollig aroma.
Ronde en zachte smaak met een vleugje bittere amandel in de afdronk.
Een jaar gerijpt in eikenhouten vaten en drie maanden rust in de fles alvorens te worden vrijgegeven.
Onder de juiste bewaarcondities blijft de wijn minimaal 4 jaar goed op dronk.
VOEDSELAANBEVOLEN: Pasta, gevogelte, wit en rood vlees, wild, eend en harde kazen. Aangenaam om te nippen ook na de maaltijd.
Pasta, gevogelte, wit en rood vlees, eendenborst.
Te serveren bij 19° C.