Wij gebruiken cookies om uw ervaring beter te maken. Om te voldoen aan de cookie wetgeving, vragen we uw toestemming om de cookies te plaatsen. Meer informatie.
IGNALAT Stracciatella 1Kg FIX
IGNALAT Stracciatella 1Kg FIX
Meer informatie
Artikelnummer | ART33065 |
---|---|
Fabrikant | IGNALAT |
Eenheid | Bakje |
Verpakt per | 2 |
Koelkast product | Ja |
Diepvries product | Nee |
Productomschrijving
De Stracciatella van Ignalat is een romige specialiteit uit Apulië, gemaakt van handgescheurde stukjes mozzarella gemengd met verse room. Deze bijzondere kaas is geliefd vanwege zijn smeuïge textuur en veelzijdigheid in de keuken.
Structuur en smaak: de kaas heeft een halfvloeibare textuur en is daardoor zijdezacht en smeuïg met een lichte zuiveltoon. Dit dankzij de combinatie van room en mozzarella. Het is een frisse kaas zonder rijping, waardoor het puur en delicaat blijft.
Toepassing: perfect om zo te eten, maar ook uitstekend te gebruiken als topping op bruschetta, bij vleeswaren of als toevoeging aan salades, pasta’s en luxe pizza’s.
Foodpairing: combineer met knapperig brood, gerookte ham, verse tomaat en basilicum voor een verfijnde smaakbeleving.
Ignalat is een familiebedrijf met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1948, toen meester-kaasmaker Vincenzo Ignazzi een lokale zuivelfabriek startte in Noci, Puglia. Ignalat gebruikt melk van kleine boerderijen uit de Murgia. Met respect voor ambachtelijke tradities en moderne technologie produceert Ignalat typische Apulische kazen van topkwaliteit. Het bedrijf levert al meer dan 75 jaar authentieke smaken uit Puglia aan 20 buitenlandse markten, met een sterke focus op klanttevredenheid en duurzaamheid.
Structuur en smaak: de kaas heeft een halfvloeibare textuur en is daardoor zijdezacht en smeuïg met een lichte zuiveltoon. Dit dankzij de combinatie van room en mozzarella. Het is een frisse kaas zonder rijping, waardoor het puur en delicaat blijft.
Toepassing: perfect om zo te eten, maar ook uitstekend te gebruiken als topping op bruschetta, bij vleeswaren of als toevoeging aan salades, pasta’s en luxe pizza’s.
Foodpairing: combineer met knapperig brood, gerookte ham, verse tomaat en basilicum voor een verfijnde smaakbeleving.
Ignalat is een familiebedrijf met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1948, toen meester-kaasmaker Vincenzo Ignazzi een lokale zuivelfabriek startte in Noci, Puglia. Ignalat gebruikt melk van kleine boerderijen uit de Murgia. Met respect voor ambachtelijke tradities en moderne technologie produceert Ignalat typische Apulische kazen van topkwaliteit. Het bedrijf levert al meer dan 75 jaar authentieke smaken uit Puglia aan 20 buitenlandse markten, met een sterke focus op klanttevredenheid en duurzaamheid.