ASOLO Pasticciotti Crema e Amarena 110g 30pz

ASOLO Pasticciotti met Zwarte Kersen en Custardvulling 110g 30st.
Registreer als klant of login om prijzen te kunnen zien.
Meer informatie
Meer informatie
Artikelnummer ART10135
Fabrikant FORNO D'ASOLO
Eenheid Doos
Verpakt per 1
Koelkast product Nee
Diepvries product Ja
Allergenen informatie Gluten,Eieren,Soja,Melk,Kan sporen bevatten van pinda,Kan sporen bevatten van noten,Kan sporen bevatten van mosterd
Productomschrijving
Deze zuid-Italiaanse klassieker, Pasticcioto Crema e Amarena van Asolo, is gemaakt van heerlijk luchtig deeg en gevuld met een romige custard en amarena-kersen. De pasticciotto vindt zijn oorsprong in de regio Puglia en wordt traditioneel warm gegeten, waardoor de volle smaken nog beter tot hun recht komen. Een smaakvolle traktatie bij brunch of als dessert, en heerlijk in combinatie met bijvoorbeeld een glas zoete wijn of een frisse limonata.

Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 180°C. Haal het gebakje rechtstreeks uit de vriezer en bak gedurende 15 à 20 minuten. Na ontdooien niet opnieuw invriezen en binnen 24 uur opeten.

Forno d’Asolo is ontstaan in 1985, toen de broers Fabio en Paolo Gallina vanuit hun familiebakkerij in de heuvels van Asolo een ambitieuze droom hadden: heel Italië laten genieten van hun verse croissants. Ze introduceerden het idee om hun producten in te vriezen en landelijk te verspreiden. Zo konden bakkerijen en horecazaken dagelijks vers afgebakken croissants aanbieden. Dankzij deze innovatieve aanpak bleef de authentieke smaak behouden. Inmiddels is Forno d’Asolo een gevestigde naam in en buiten Italië met een ruim assortiment.