Wij gebruiken cookies om uw ervaring beter te maken. Om te voldoen aan de cookie wetgeving, vragen we uw toestemming om de cookies te plaatsen. Meer informatie.
ASOLO Focaccia genovese pom.ini 30x40 850g 1pz
Meer informatie
Artikelnummer | ART10013 |
---|---|
Fabrikant | FORNO D'ASOLO |
Eenheid | Pak |
Verpakt per | 5 |
Koelkast product | Nee |
Diepvries product | Ja |
Allergenen informatie | Gluten,Kan sporen bevatten van eieren,Kan sporen bevatten van soja,Kan sporen bevatten van melk,Kan sporen bevatten van lupine,Kan sporen bevatten van mosterd,Kan sporen bevatten van sesamzaad,Kan sporen bevatten van noten |
Productomschrijving
Focaccia gemaakt op Ligurische manier met kerstomaatjes, olijfolie en oregano.
Bereidingsmethoden:
Voorbereiding:
A) voor een zacht product: ontdooi minimaal 1 uur en bak gedurende 5-6 minuten op 170-180 °C in de oven
B) voor een knapperiger product: ontdooi minimaal 1 uur en bak gedurende gedurende 3-4 minuten op 220-240 ° C in de oven
C) vullen: ontdooien, naar smaak vullen en opdienen op het bord.
Na ontdooien niet opnieuw invriezen en binnen 24 uur consumeren.
Bereidingsmethoden:
Voorbereiding:
A) voor een zacht product: ontdooi minimaal 1 uur en bak gedurende 5-6 minuten op 170-180 °C in de oven
B) voor een knapperiger product: ontdooi minimaal 1 uur en bak gedurende gedurende 3-4 minuten op 220-240 ° C in de oven
C) vullen: ontdooien, naar smaak vullen en opdienen op het bord.
Na ontdooien niet opnieuw invriezen en binnen 24 uur consumeren.