Wij gebruiken cookies om uw ervaring beter te maken. Om te voldoen aan de cookie wetgeving, vragen we uw toestemming om de cookies te plaatsen. Meer informatie.
ASOLO Focaccia genovese verdure Vegan 1000g 30x40 1pz
Meer informatie
Artikelnummer | ART10006 |
---|---|
Gewicht | 1 kg |
Fabrikant | FORNO D'ASOLO |
Eenheid | Pak |
Verpakt per | 5 |
Koelkast product | Nee |
Diepvries product | Ja |
Voedingscategorie | Vegan |
Productomschrijving
Heerlijke vegan focaccia gemaakt op de Ligurische manier met tipo "00" meel, olijfolie en een mix van groenten..
Bereidingsmethoden:
1) voor een zacht product: minimaal 1 uur ontdooien, 5-6 minuten bakken op 170-180°C
2) voor een knapperiger product: minimaal 1 uur ontdooien, 3-4 minuten bakken op 220-240°C
3) om te vullen: ontdooien, bakken volgens bovenstaande instructies en naar wens vullen en opdienen op borden.
Na ontdooien niet opnieuw invriezen en binnen 24 uur consumeren.
Bereidingsmethoden:
1) voor een zacht product: minimaal 1 uur ontdooien, 5-6 minuten bakken op 170-180°C
2) voor een knapperiger product: minimaal 1 uur ontdooien, 3-4 minuten bakken op 220-240°C
3) om te vullen: ontdooien, bakken volgens bovenstaande instructies en naar wens vullen en opdienen op borden.
Na ontdooien niet opnieuw invriezen en binnen 24 uur consumeren.