ASOLO Focaccia genovese olio 600g 30x40 1pz

Registreer als klant of login om prijzen te kunnen zien.
Meer informatie
Meer informatie
Artikelnummer ART10004
Fabrikant FORNO D'ASOLO
Eenheid Pak
Verpakt per 5
Koelkast product Nee
Diepvries product Ja
Allergenen informatie Gluten,Kan sporen bevatten van melk,Kan sporen bevatten van lupine,Kan sporen bevatten van sesamzaad,Kan sporen bevatten van eieren,Kan sporen bevatten van soja,Kan sporen bevatten van mosterd
Productomschrijving
Heerlijke focaccia gemaakt op de Ligurische manier met tipo "00" meel en olijfolie.

Bereidingsmethoden:
1) voor een zacht product: minimaal 1 uur ontdooien, 5-6 minuten bakken op 170-180°C
2) voor een knapperiger product: minimaal 1 uur ontdooien, 3-4 minuten bakken op 220-240°C
3) vullen: ontdooien, naar wens vullen en opdienen op borden.
Na ontdooien niet opnieuw invriezen en binnen 24 uur consumeren.