Wij gebruiken cookies om uw ervaring beter te maken. Om te voldoen aan de cookie wetgeving, vragen we uw toestemming om de cookies te plaatsen. Meer informatie.
ASOLO Focaccia genovese olio 600g 30x40 1pz
Meer informatie
Artikelnummer | ART10004 |
---|---|
Fabrikant | FORNO D'ASOLO |
Eenheid | Pak |
Verpakt per | 5 |
Koelkast product | Nee |
Diepvries product | Ja |
Allergenen informatie | Gluten,Kan sporen bevatten van melk,Kan sporen bevatten van lupine,Kan sporen bevatten van sesamzaad,Kan sporen bevatten van eieren,Kan sporen bevatten van soja,Kan sporen bevatten van mosterd |
Productomschrijving
Heerlijke focaccia gemaakt op de Ligurische manier met tipo "00" meel en olijfolie.
Bereidingsmethoden:
1) voor een zacht product: minimaal 1 uur ontdooien, 5-6 minuten bakken op 170-180°C
2) voor een knapperiger product: minimaal 1 uur ontdooien, 3-4 minuten bakken op 220-240°C
3) vullen: ontdooien, naar wens vullen en opdienen op borden.
Na ontdooien niet opnieuw invriezen en binnen 24 uur consumeren.
Bereidingsmethoden:
1) voor een zacht product: minimaal 1 uur ontdooien, 5-6 minuten bakken op 170-180°C
2) voor een knapperiger product: minimaal 1 uur ontdooien, 3-4 minuten bakken op 220-240°C
3) vullen: ontdooien, naar wens vullen en opdienen op borden.
Na ontdooien niet opnieuw invriezen en binnen 24 uur consumeren.