Wij gebruiken cookies om uw ervaring beter te maken. Om te voldoen aan de cookie wetgeving, vragen we uw toestemming om de cookies te plaatsen. Meer informatie.
VALGRI Grano Cotto per Pastiera 550g
VALGRI Gekookte Tarwe voor Pastiera 550g
Meer informatie
| Artikelnummer | ART02175 |
|---|---|
| Fabrikant | VALGRI |
| Eenheid | Pot |
| Verpakt per | 12 |
| Koelkast product | Nee |
| Diepvries product | Nee |
Productomschrijving
Grano Cotto is het essentiële ingrediënt voor de bereiding van Pastiera, een typisch Napolitaans dessert. Het wordt traditioneel gebruikt in de Italiaanse patisserie, omdat de zachte, volle korrels een lichte bite hebben en gemakkelijk smaken opnemen, wat ze perfect maakt voor zowel zoete als hartige bereidingen.
De familie Coppola produceert tomaten en andere groenten in Campanië onder de naam Valgri. Valgrì staat voor traditie, authenticiteit en territorium. De producten bevatten het beste dat hun land, de ‘terre del Vesuvio’, te bieden heeft: de energie van de zon, de zeebries, de rijkdom van het land en de frisheid van de wind. Men is gericht op kwaliteit en kleinschaligheid.
De familie Coppola produceert tomaten en andere groenten in Campanië onder de naam Valgri. Valgrì staat voor traditie, authenticiteit en territorium. De producten bevatten het beste dat hun land, de ‘terre del Vesuvio’, te bieden heeft: de energie van de zon, de zeebries, de rijkdom van het land en de frisheid van de wind. Men is gericht op kwaliteit en kleinschaligheid.
Technische informatie
Laat je inspireren door het bijpassende recept Recept


