Wij gebruiken cookies om uw ervaring beter te maken. Om te voldoen aan de cookie wetgeving, vragen we uw toestemming om de cookies te plaatsen. Meer informatie.
FINDUS Sofficini Funghi Mozzarella 250g
FINDUS Sofficini - Krokante Deeghapjes Gevuld met Paddenstoelen en Mozzarella 250g
Meer informatie
| Artikelnummer | ART00545 |
|---|---|
| Fabrikant | FINDUS |
| Eenheid | Pak |
| Verpakt per | 18 |
| Koelkast product | Nee |
| Diepvries product | Ja |
Productomschrijving
Knapperig vanbuiten, heerlijk smeuïg vanbinnen: deze krokante deeghapjes van Findus zijn gevuld met smaakvolle paddenstoelen en extra veel romige mozzarella. Met hun royale vulling en krokante korst zijn ze onweerstaanbaar lekker – een echte traktatie voor elke liefhebber van hartige snacks. Perfect als snelle lunch met een frisse salade, als warme snack op een borrelplank of als bijgerecht naast een kom romige tomatensoep.
Bereidingswijze (niet ontdooien)
Airfryer: verwarm de airfryer voor op 200°C. Plaats 2 bevroren Sofficini in het mandje en bak ze 11 minuten. Laat ze daarna 1 minuut rusten voor je ze serveert.
Oven: verwarm de oven voor op 220°C (hetelucht). Leg de bevroren Sofficini op een bakplaat met bakpapier en bak ze 12 minuten in het midden van de oven.
Pan: verhit een laagje olie in een pan (ongeveer tot halverwege de Sofficini) en bak ze op middellaag vuur gedurende 6 minuten. Draai ze regelmatig tot ze mooi goudbruin en krokant zijn.
Findus, een al langer bestaand Zweeds bedrijf, werd in 1962 ook opgericht in Italië, met als missie: gezonde, smakelijke producten aanbieden die gemakkelijk te bereiden zijn. Sindsdien is Findus uitgegroeid tot een vertrouwd merk in Italiaanse huishoudens. Met iconische producten zoals de vissticks en Sofficini brengt het bedrijf al decennialang kwaliteit, smaak en gemak samen. Findus staat voor innovatie met respect voor traditie, en werkt dagelijks aan duurzamere voeding voor iedereen. “Mangia bene, vivi meglio” – Eet goed, leef beter.
Bereidingswijze (niet ontdooien)
Airfryer: verwarm de airfryer voor op 200°C. Plaats 2 bevroren Sofficini in het mandje en bak ze 11 minuten. Laat ze daarna 1 minuut rusten voor je ze serveert.
Oven: verwarm de oven voor op 220°C (hetelucht). Leg de bevroren Sofficini op een bakplaat met bakpapier en bak ze 12 minuten in het midden van de oven.
Pan: verhit een laagje olie in een pan (ongeveer tot halverwege de Sofficini) en bak ze op middellaag vuur gedurende 6 minuten. Draai ze regelmatig tot ze mooi goudbruin en krokant zijn.
Findus, een al langer bestaand Zweeds bedrijf, werd in 1962 ook opgericht in Italië, met als missie: gezonde, smakelijke producten aanbieden die gemakkelijk te bereiden zijn. Sindsdien is Findus uitgegroeid tot een vertrouwd merk in Italiaanse huishoudens. Met iconische producten zoals de vissticks en Sofficini brengt het bedrijf al decennialang kwaliteit, smaak en gemak samen. Findus staat voor innovatie met respect voor traditie, en werkt dagelijks aan duurzamere voeding voor iedereen. “Mangia bene, vivi meglio” – Eet goed, leef beter.


