Wij gebruiken cookies om uw ervaring beter te maken. Om te voldoen aan de cookie wetgeving, vragen we uw toestemming om de cookies te plaatsen. Meer informatie.
CANTINA DI NEGRAR Valpolicella Ripasso DOC 0.75Cl
Meer informatie
Artikelnummer | VIN00736 |
---|---|
Fabrikant | CANTINA DI NEGRAR |
Eenheid | Fles |
Verpakt per | 6 |
Koelkast product | Nee |
Diepvries product | Nee |
Productomschrijving
Deze Valpolicella Ripasso is afkomstig van druiven geteeld in Valpolicella Classica. De stijl benadrukt het meest typische en traditionele profiel van Valpolicella: de textuur van de goed verdeelde structuur en de harmonie tussen de aromatische, reuk- en smaaksensaties creëren een onmiskenbare stijl van soberheid en elegantie.
Druif: Corvina, Corvinone en Rondinella.
Type wijn: Droge rode wijn.
Gebied: Klassieke Valpolicella.
PROEFNOTITIES
Kleur: Diep robijnrood.
Heur: Complex, rood fruit, wijnachtig en kruidig.
Smaak: Harmonieus, vol en fluwelig, met de juiste balans tussen tannines en zuurconsistentie.
Aanbevolen eten: Rood vlees, zowel gegrild als gestoofd. Uitstekend bij traditionele Veronese gastronomische gerechten, zoals Pastissada de caval, gekookt vlees met Pearà en Baldo zwarte truffellasagnette.
Te serveren bij 16° - 18° C.
CANTINA VALPOLICELLA NEGRAR is een coöperatieve kracht van professionals en wijnbouwers in Valpolicella regio, bekend om Amarone. Generaties werken hand in hand en combineren jeugdige energie met ervaren wijsheid voor duurzame wijnproductie. Met 240 leden die 700 hectare wijngaarden beheren.
Druif: Corvina, Corvinone en Rondinella.
Type wijn: Droge rode wijn.
Gebied: Klassieke Valpolicella.
PROEFNOTITIES
Kleur: Diep robijnrood.
Heur: Complex, rood fruit, wijnachtig en kruidig.
Smaak: Harmonieus, vol en fluwelig, met de juiste balans tussen tannines en zuurconsistentie.
Aanbevolen eten: Rood vlees, zowel gegrild als gestoofd. Uitstekend bij traditionele Veronese gastronomische gerechten, zoals Pastissada de caval, gekookt vlees met Pearà en Baldo zwarte truffellasagnette.
Te serveren bij 16° - 18° C.
CANTINA VALPOLICELLA NEGRAR is een coöperatieve kracht van professionals en wijnbouwers in Valpolicella regio, bekend om Amarone. Generaties werken hand in hand en combineren jeugdige energie met ervaren wijsheid voor duurzame wijnproductie. Met 240 leden die 700 hectare wijngaarden beheren.