Wij gebruiken cookies om uw ervaring beter te maken. Om te voldoen aan de cookie wetgeving, vragen we uw toestemming om de cookies te plaatsen. Meer informatie.
BINDI Souffle al Cioccolato 100g 12pz
BINDI Soufflé met Chocoladehart 100g 12st
Meer informatie
| Artikelnummer | ART10143 |
|---|---|
| Fabrikant | FORNO D'ASOLO |
| Eenheid | Doos |
| Verpakt per | 1 |
| Koelkast product | Nee |
| Diepvries product | Ja |
| Allergenen informatie | Gluten,Eieren,Soja,Melk,Kan sporen bevatten van pinda,Kan sporen bevatten van noten,Kan sporen bevatten van mosterd |
Productomschrijving
Deze onweerstaanbare Soufflé van Asolo heeft een rijke chocoladesmaak en een smeuïge, warme kern van gesmolten chocolade. Een elegant, eenpersoons dessert dat perfect past bij een luxe diner of als verwenmoment tussendoor. Serveer met een bol vanille-ijs of wat rood fruit voor een verrassend contrast.
Bereidingswijze
Magnetron: verwarm 60-70 seconden op 450 Watt.
Oven: bak 13 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C.
Verwijder voor het serveren het cupje en serveer op een bord. Het dessert is op z’n best wanneer de binnenkant warm en vloeibaar is. Lijkt het te stevig? Verkort dan de bereidingstijd iets.
Forno d’Asolo is ontstaan in 1985, toen de broers Fabio en Paolo Gallina vanuit hun familiebakkerij in de heuvels van Asolo een ambitieuze droom hadden: heel Italië laten genieten van hun verse croissants. Ze introduceerden het idee om hun producten in te vriezen en landelijk te verspreiden. Zo konden bakkerijen en horecazaken dagelijks vers afgebakken croissants aanbieden. Dankzij deze innovatieve aanpak bleef de authentieke smaak behouden. Inmiddels is Forno d’Asolo een gevestigde naam in en buiten Italië met een ruim assortiment.
Bereidingswijze
Magnetron: verwarm 60-70 seconden op 450 Watt.
Oven: bak 13 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C.
Verwijder voor het serveren het cupje en serveer op een bord. Het dessert is op z’n best wanneer de binnenkant warm en vloeibaar is. Lijkt het te stevig? Verkort dan de bereidingstijd iets.
Forno d’Asolo is ontstaan in 1985, toen de broers Fabio en Paolo Gallina vanuit hun familiebakkerij in de heuvels van Asolo een ambitieuze droom hadden: heel Italië laten genieten van hun verse croissants. Ze introduceerden het idee om hun producten in te vriezen en landelijk te verspreiden. Zo konden bakkerijen en horecazaken dagelijks vers afgebakken croissants aanbieden. Dankzij deze innovatieve aanpak bleef de authentieke smaak behouden. Inmiddels is Forno d’Asolo een gevestigde naam in en buiten Italië met een ruim assortiment.


