Wij gebruiken cookies om uw ervaring beter te maken. Om te voldoen aan de cookie wetgeving, vragen we uw toestemming om de cookies te plaatsen. Meer informatie.
ASOLO Pasticciotti Crema 110g 30pz
ASOLO Pasticciotti met Custardvulling 110g 30st.
Meer informatie
Artikelnummer | ART10134 |
---|---|
Fabrikant | FORNO D'ASOLO |
Eenheid | Doos |
Verpakt per | 1 |
Koelkast product | Nee |
Diepvries product | Ja |
Allergenen informatie | Gluten,Eieren,Soja,Melk,Kan sporen bevatten van pinda,Kan sporen bevatten van noten |
Productomschrijving
Deze Pasticciotto Crema van Asolo is een klassiek Italiaans gebakje met een rijke vulling van zachte banketbakkersroom, omhuld door een krokant boterdeeg. Oorspronkelijk afkomstig uit de regio Puglia, is dit gebakje geliefd als zoete traktatie bij elke gelegenheid. Lekker bij een glas dessertwijn, een cappuccino of als verfijnde afsluiting van een brunch.
Bereidingswijze: verwarm de oven voor op 175–180°C. Bak het bevroren gebakje 15–20 minuten op een bakplaat. Laat iets afkoelen en geniet van de warme pasticciotto. Eenmaal ontdooid binnen 24 uur consumeren.
Forno d’Asolo is ontstaan in 1985, toen de broers Fabio en Paolo Gallina vanuit hun familiebakkerij in de heuvels van Asolo een ambitieuze droom hadden: heel Italië laten genieten van hun verse croissants. Ze introduceerden het idee om hun producten in te vriezen en landelijk te verspreiden. Zo konden bakkerijen en horecazaken dagelijks vers afgebakken croissants aanbieden. Dankzij deze innovatieve aanpak bleef de authentieke smaak behouden. Inmiddels is Forno d’Asolo een gevestigde naam in en buiten Italië met een ruim assortiment.
Bereidingswijze: verwarm de oven voor op 175–180°C. Bak het bevroren gebakje 15–20 minuten op een bakplaat. Laat iets afkoelen en geniet van de warme pasticciotto. Eenmaal ontdooid binnen 24 uur consumeren.
Forno d’Asolo is ontstaan in 1985, toen de broers Fabio en Paolo Gallina vanuit hun familiebakkerij in de heuvels van Asolo een ambitieuze droom hadden: heel Italië laten genieten van hun verse croissants. Ze introduceerden het idee om hun producten in te vriezen en landelijk te verspreiden. Zo konden bakkerijen en horecazaken dagelijks vers afgebakken croissants aanbieden. Dankzij deze innovatieve aanpak bleef de authentieke smaak behouden. Inmiddels is Forno d’Asolo een gevestigde naam in en buiten Italië met een ruim assortiment.